Minkälaisia asiakkaita

Sulotekin asiakaskunta on erittäin monipuolinen, niin tarpeiltaan kuin toimialoiltaankin. Joissain asiakasryhmissä yritys/toimisto suunnittelee ja/tai rakentaa ainutlaatuisia tuotekappaleita, malleja tai kokonaisuuksia, joihin monikäyttöinen styrox soveltuu erittäin hyvin. Hyvin usein asiakas kääntyy puoleemme etsien, täysin uutta, erilaista ja toimivaa valmistus- tai materiaaliratkaisua tarpeisiinsa.   Oman ryhmänsä muodostavat yritykset jotka valmistavat tuotteita jotka tarvitsevat kevyttä, vahvaa ja edullista suojaa varastointiin ja kuljetukseen. On paljon toimialoja joille valmistamamme styrox-tuotteet ovat osa heidän jokapäiväistä työtä tai tuotantoaan. Kokonaan oman maailmansa muodostavat moninaiset mainostuotteet ja -ratkaisut, joihin jo perinteisestikin styrox yhdistetään.

 

Seuraavassa muutamia esimerkkejä asiakaskohderyhmistämme ja heidän tarpeistaan. Lisää tuotekuvia, katso/ valikosta mitä kaikkea valmistamme.

Suunnittelutoimistoja

Asiakaskuntaamme kuuluu useita erityisalojen suunnittelutoimistoja, jotka puolestaan palvelevat hyvinkin monipuolista asiakaskuntaansa. Markkinointi-, mainos-, kampanja/tapahtuma- ja menekinedistämistoimistot palvelevat monipuolisesti, alansa erikoisosaajina, hyvin monenlaisia yrityksiä.
Aivan samoin kuin varsinaiset pakkaussuunnittelutoimistotkin, jotka ovat erikoistuneet ratkaisemaan asiakkaidensa kuljetus-, varastointi-, myynti- ja markkinointi haasteita.

   

   

Arkkitehtitoimistoja

Nämä erikoissuunnittelutoimistot voivat hyödyntää osaamistamme kuumalankaleikata styroxia kun valmistetaan 3D mallinnuksia monitahoisista rakennus- tai aluesuunnitelmista.

   

Vesi&viemäri rakennesuunnittelijoita ja urakoitsijoita

Nämä yritykset suunnittelevat ja määrittävät rakennuskohteita, joissa millin tarkasti muotoon leikatut styrox-putki/erikoiseristeet mahdollistavat nopean ja tiiviin putkistojen päällystyksen.

Lue lisää putkieristeistä »

Aivan samoin asiakaskuntaamme ovat useat maalämpö- ja kylmärakennesuunnittelijat.

Vesi&viemäri-, lämpö&kylmärakentajat ja urakoitsijat asioivat suoraan kanssamme toteuttaessaan omia projektejaan. 
Lisätietoja tarvittaessa tuotevalikoimastamme ja toimitusehdoista: toimisto@sulotek.fi, GSM 0440 851071

 

   

Useat eri teollisuuden alat

Lähes jokainen tuotantolaitos tarvitsee toimivia ratkaisuja tuotteidensa identifioimiseen ja suojaamiseen, matkalle tehtaalta aina loppuasiakkaalle saakka.

Hyvin usein oman tuotannon tukena on myös omaa pakkaussuunnittelua ja vielä useammin sitä täydennetään juuri edellä kuvatuilla erikoisosaajilla.

Hyvin monenlaiset pohja- ja suojalevyt, kulma- ja nurkkasuojat, tuotepakkausten muotoillut sisäosat, pakkauskiilat ja muut pehmusteet varmistavat tuotteen turvallista matkaa logistiikkaketjun läpi. 

   

Ohutlevyteollisuus

Ohutlevyteollisuuden palvelut ja tuotteet koskettavat useita eri teollisuuden aloja. Suurimpia ovat elektronikka/sähkö-, viestintäteknologia-, kodinkone-, huonekalu- ja kulkuväline/ajoneuvoteollisuus. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat erilaiset komponentit, asennus- ja suojalevyt, kotelot, laatikostot, säilytys- ja hygieniakalusteet ja ohutlevyputkirakenteet. 

Tuotteita suojaavat useimmiten laatikot ja kuljetuspakkaukset.

   

Meriteollisuus

Uusi aluevalloituksemme on  kansainvälinen meriteollisuus. Olemme jo toimittaneet eräälle maailman johtavista suurtelakoista ajanviete- ja huvipuistokansille asennettavia minigolfratoja ja lasten kiipeilyseiniä.

 

 

Komposiittituotanto

Uniikit erikoistuotteet suunnitellaan ja valmistetaan useiden eri materiaalien yhdistelminä: esim. EPS/styroxi, puu, metalli, muovi. Oma tuotantomme kykenee työstämään ja yhdistämään useita eri materiaaleja. Monipuolinen pinnoitus- ja viimeistelyosaaminen avaavat uskomattomia mahdollisuuksia toteuttaa edullisesti hätkähdyttäviä esineitä, tuotteita ja kokonaisuuksia. 

   

 

   
Sivusto käyttää evästeitä, lue lisää

Toteutus Nettitaivas