Mitä kaikkea valmistamme

Yrityksemme on erikoistunut leikkaamaan kolmiulotteisia tuotteita ja kappaleita pehmeistä aineista kuten EPS/styroxista. Aihioiden esivalmistelussa käytämme usein manuaalileikkureita. Kun raakamateriaali saadaan työstettyän sopivaan muotoon, se voidaan siirtää tietokoneohjattuihin CNC koneisiin. Kaikkia koneitamme voidaan ohjelmoida käyttämällä DXF-tiedostoja, joita lukee suurin osa nykyisistä CAD ohjelmistoista. Luonnollisesti myös CNC-ohjelmointikieltä voidaan käyttää.   Räätälöimme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille parhaiten soveltuvat tuotteet ja ratkaisut. Valmistamme uniikkituotteita ja toisaalta meillä on myös jatkuvaa sarjatuotantoa. Seuraavassa esimerkkejä erilaisista tuoteryhmistä, joita olemme toimittaneet. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, etsitään yhdessä ratkaisuja. Joissain tuoteryhmissä olemme aloittaneet myös oman tuotekehityksemme.

IISI Venepukit

Sulotekin omaa suunnittelua ja tuotantoa edustavat IISI-venepukit, jotka eivät pelkää talvisäitä tai venekemikaaleja. Luotettava, kotimainen EPS 200s venepukki jossa on kestävä polyuretaanipinnoite.

Yhden pukin paino on vain 16 kg ja kahdella pukilla voidaan telakoida jopa 4000 kg painava vene.

 

 

Putkieristeet

Mittatarkat putkieristeet pikaliitetään toisiinsa erittäin tarkoin liitoksin. Asennustyö on nopeaa, tiiviit saumat vähentävät lämpö/kylmävuotoja ja muotoon leikatut eristeet mahtuvat pienempään tilaan, myös putkikaivannoissa. Koneemme leikkaavat läpimitaltaan aina 1300 mm kokoisia eristeitä, standardi pituudet ovat 1000 ja 1200 mm. Eristevahvuus voidaan valita portaattomasti , eristettävän kohteen vaatimusten mukaan. Samoin eristeiden puristuslujuus on valittavissa käyttötarkoituksen mukaan; 100 - 300 kPa.

Tutustu putkieristeisiin »

 

 

 

 

Säiliö-,  kaivoeristeet ja välieristekannet

Millimetrien mittatarkkuutemme mahdollistaa suurienkin säiliöiden ja putkien eristämisen vahvojen, lukkiutuvien liitostensa ansiosta. Tässäkin tuoteryhmässä itse eristeen paksuus voidaan valita portaattomasti, eristettävän kohteen vaatimusten mukaisesti. Eristemaateriaali on EPS 100 - 300 kPa.

Säiliön tai kaivon koko ei ole rajoite, eristevaippa kootaan vain useammasta kappaleesta.

 

 

 

Pakkauslaatikot ja –pehmusteet

Erikoispakkauksissa voi olla kaltevia pintoja ja monenlaisia vaihtuvia muotoja, sekä suuriakin kokoja. Sarjatuotantona teemme erilaisia kuljetuspakkauksiin muotoiltuja pohja- ja päällispaloja, kulma- ja tukipaloja, sekä myös piensarjoja erikoispakkauksille. Pakkauksemme tarjoavat suojaa kylmältä, kuumalta, kosteudelta, tärinältä ja koviltakin iskuilta. Pinnoitusvaihtoehdoilla parannamme pakkausten kestävyyttä ja vaikka mainosarvoa. Keveytensä ja räätälöidyn tilavuutensa ansiosta ne ovat ylivertaisia esim. lentorahdissa.  

Tutustu pakkauspehmusteisiimme »

   

 

Erikoisvalmisteiset ja kevyet kuljetuslaatikot

Eristää erinomaisesti kylmää / kuumaa. Elintarvikehyväksytty pinnoite. Sisäosat voidaan pinnoittaa tyylikkäällä nukkapinnoitteella.

   

EPS+puu+metalli+muoviyhdistelmät eli hybridituotteet

Esimerkiksi kylmä/kuumakuljetuslaatikot, uniikkituotteet, 3D tuotesuurennokset, designtuotteet, kiipeilyseinät ja minigolfradat.
Lisää mainosarvoa, erottuvuutta, yksilöllisyyttä, lujuutta ja vaihtelevia muotoja sekä rohkeita materiaaliyhdistelmiä.

   

 

Betonimuotteja

Uuden sukupolven pilarimuotit, anturamuotit, sokkelimuotit, pinnoitetut eristelevyt ja uutuutena jopa siltakaarimuotteja.

 Tutustu betonimuotteihimme »

   

 

Akustisia komponentteja

Räätälöityjä erikoisratkaisuja äänen ja tilojen hallintaan.  Kevyissä komponenteissa liitosten avulla suuria kokoja, vaihtelevia muotoja, kaiverrus- tai kohokuviointeja, lukuisia eri pinnoitemahdollisuuksia, yleisimmät värimäärityskartat. Suuria mahdollisuuksia ja asennustyön helppoutta, järkevään hintaan.

   

 

3 D pienoismalleja

Valmistamme tuotteista, piirustuksista pienoismalleja, tulisijasta Olympiastadioniin, myös muotoja kuvaavia protokappaleita.

   

 

3 D tuotteita tai –suurennoksia

Kykenemme valmistamaan useiden metrien suuruisia tuotteita/esineitä, tarkkaan leikattujen liitospintojen ansiosta, tulitikkuaskista luonnollisen kokoiseen elefanttiin. Erilaisin pinnoittein ja värein niistä saadaan uskomattoman aidon näköisiä. Kun tähän tuotantoprosessiin lisätään komposiittimahdollisuudet saadaan elefantille jopa keinokarvapeitto, tai seepralle raidat. 

 Valmistamme mm. 3D tuotesuurennokset » ja 3D kirjaimet »

   

 

Kunta-, kaupunki- ja sukuvakuunat

Valmistamme täydellisiä suurennoksia mm. kuntien, kaupunkien ja sukujen vaakunoista. Vaakunasuurennos on takuuvarma katseenkerääjä, joka kiinnittää esim. juhlavieraiden ja turistien huomion. 

   

 

Puutarhatuotteet

Kevyet ja kestävät kukkaruukut. Suojaavat kasveja pieneltä pakkaselta. Voit suunnitella oman pihakoristeesi halutun muotoiseksi ja kokoiseksi.

   

 
Sivusto käyttää evästeitä, lue lisää

Toteutus Nettitaivas