Olemme Sulotek Oy

Yritystoimintamme lähti liikkeelle halusta toimia ja tehdä asiat uudella, mutta kilpailukykyisellä tavalla. Tuotekehitystiimimme vetäjän, Ilkka Rämäsen, työhistoriasta löytyy pitkä työrupeama Amerikasta, ajalta jolloin sikäläinen konepajateollisuus otti ensi askeleensa tietotekniikan ohjaamassa tuotannossa.

Palattuaan viimein Suomeen ja siirryttyään osittain eläkkeelle, hän tutustui Sulotekin perustajaan, Santeri Suloon ja hänen ajatuksiinsa jatkokehittää kuumalankaleikkausta, sekä samalla monipuolistaa styroxin käytettävyyttä ja  tehostaa sen kierrätystä ja uudelleen käyttöä.

Ajatusmailma ja arvot yhtyivät, tuotekehitystiimi täydentyi ja se kehitti muutaman vuoden pohdinnan, sekä kokeilujen tuloksena täysin uudenlaisen kuumalankaleikkausmenetelmän, perustuen uniikkiin CNC-softaan ja monilankaiseen CNC-kuumalankaleikkausrobottiin.

 Olemme edelleen tuon ajatuksen viitoittamalla tiellä, uskaliaana, uteliaana, nöyränä ja yhteistyöhakuisena. Aloitimme yhtiönä vuonna 2010 ja hyvinkin pian saimmer tuotantomme käyntiin. Vuoden 2014 lopulla otimme käyttöön uuden sukupolven suur-leikkurimme. Toimimme verkottuneena vahvasti eri alojen tuotekehitysyksiköiden ja eri alojen erikoisosaajien sekä –valmistajien kanssa.

Liikeidea

Sulotek Oy:n liikeidea on hyödyntää jatkuvasti kehittyvän CNC-ohjelmoinnin mahdollisuuksia kuumalankaleikkauksessa, vastaten tämän päivän ja tulevaisuuden markkinan tarpeisiin tämän erikoisalueen johtavana toimijana.

Toiminta-ajatus

Taloudellisesti kannattavan toiminnan tekee mahdolliseksi yrityksen itsensä kehittämä uniikki ja täysin uudenlainen, sekä monipuolinen CNC-leikkauksen muuttujaohjelma ja sen sovelluksena rakennetut 3D leikkausrobotit. Tämän ohjelman ja tuotantolinjojen ansiosta on Sulotek Oy jo vuodesta 2011 lähtien keskittynyt ratkaisemaan monikäyttöisten Styrox-materiaalien ja erilaisen viimeistelytekniikoiden avulla yritysten sekä yhteisöjen tarpeita liittyen moniulotteisiin pakkaus- ja mainosmateriaaleihin, tuotesuurennoksiin, lavasteisiin, sisustuselementteihin, laivasisustuksiin, tarkkuuseristeisiin ja lukuisiin muihin ratkaisuihin. Yhdistämällä oman yhteistyöverkostonsa kokemuksen ja suunnitteluosaamisen monialaisiin erikoissuunnittelijoihin ja asiakkaiden omaan osaamiseen olemme tuoneet markkinoille kustannustehokkaita, sekä kokonaan uudelleen ajateltuja ratkaisuja asiakaskuntamme hyväksi. Kykenemme tuottamaan hämmästyttäviä uniikkikappaleita ja toimimaan sarjatuotannossa nopeallakin aikataululla.

Sulotekin arvomaailma

Pienen ja joustavan yrityksen arvot kumpuavat omistajista, yrityksen avainhenkilöistä, yhteistyöverkostoista, asikkaista ja ympäröivästä elämästä.

Uskomme ihmisen ja innostuneiden yhteistyöverkostojen kykyyn sekä haluun tehdä asiat huomenna paremmin kuin tänään, usein lähestyen asioita ennakkoluulotto- mastikin.

Olemme vahvasti uutta tutkiva ja etsivä sekä markkina- ja yhteistyöhakuinen.

Haluamme toimia tehokkaasti ja kokonaistaloudellisesti, kunnioittaa kestävää kehitystä ja ympäristöarvoja.

Yritystoimintamme on oltava kannattavaa, jotta voimme kantaa vastuumme työyhteisöstämme ja toiminnastamme, vaikeinakin aikoina.

Sulotek Oy on suomalainen, yhteiskuntavastuullinen perheyritys


Toimimme Varsinais-Suomessa sijaitsevassa Laitilan kaupungissa.

Juuremme ovat maaseutuyrittämisessä ja saamme voimia ihmisistä sekä meitä ympäröivästä luonnosta. Sijaitsemme ns. Raha-Suomen Länsi-reunalla, noin 60 km Turku-Pori maantietä Pohjoiseen ajettaessa. Tänne on helppo tulla ja täältä tavara kulkee joutuisasti eri puolille Suomea ja nyt jo ympäri maailmaa. Olemme alusta lähtien rakentaneet eri toimialojen, erikoisosaajien ja tutkimuslaitosten yhteistyöverkostoa, siitä löytyy joustoa ja monipuolista osaamista. Kuin luonnostaan useisiin käyttämiimme Styrox-materiaaleihin liittyy myös ympäristöystävällistä monikansallista uusiokäyttöä, ympäristömme, asiakaskuntamme ja yrityksemme hyväksi.

 

 

Sivusto käyttää evästeitä, lue lisää

Toteutus Nettitaivas