Patentoitu tuotantomme

Tuotantomme perustuu uniikkiin,  itse kehittämäämme, CNC-leikkauksen muuttujaohjelmaan ja monilankaisiin CNC-kuumalankaleikkausrobotteihin.  Aihioiden esivalmistelussa hyödynnämme manuaalileikkausta. Kun raakamateriaali saadaan työstettyä sopivaan muotoon, se voidaan siirtää tietokoneohjattuihin CNC-robotteihin.

Kaikkia koneitamme voidaan ohjelmoida käyttämällä DXF-tiedostoja, joita tukee suurin osa nykyisistä CAD ohjelmistoista.Luonnollisesti voidaan käyttää myös CNC-ohjelmointikieltä.

Pyöröpöydällä varustetullun kuumalankaleikkurimme langan pituus on 1200 mm ja liikealue 1200 x 1200 mm. Isojenkin yksittäiskappaleiden työstäminen on siis mahdollista.

Lankaa liikutetaan kahden XY-pöydän välissä ja sen kulmaa voidaan vaihtaa kontrolloidusti aina 30: asteeseen saakka. Tämä mahdollistaa esimerkiksi kartion leikkaamisen niin, että molemmat päät ovat eri kokoiset ja muotoiset. Pyöröpöydän ansiosta myös kauttaaltaan pyöreiden muotojen leikkaaminen on mahdollista. 

Vaakatasossa maksimi leikkuupituus on 4000 mm, korkeus 1350 mm ja leikkuuleveys 1300 mm.

   


Erilaiset pinnoitteet ja viimeistelytekniikat avaavat uskomattomia mahdollisuuksia!

Sryroxiin voidaan yhdistää useita erilaisia loppukäsittelyjä tai pinnoitteita. Styrox on sinänsä vettä ja kosteutta sietävä mutta käyttöön soveltuvalla pinnoitteella siitä saadaan täysin vettä, kosteutta ja höyryä hylkivä.

Samoin pinta voidaan käsitellä koviakin iskuja tai kulutusta kestäväksi, matta- tai kiiltopinnaksi. Lisää tietoa viimeistelyvaihtoehdoista; Klikkaa sisään osioon - Mistä materiaaleista.

Uuden tuotteen suunnitteluprosessin päävaiheet

Prosessi aloitetaan täyttämällä linkin alla oleva perustietolomake, jonka pohjalta olemme teihin mahdollisimman nopeasti yhteydessä. Mikäli kyseessä on alustava tiedustelu ole hyvä ja kommunikoi kanssamme sähköpostilla tai puhelimella: toimisto@sulotek.fi tai GSM 0440 851071

Perustietolomakkeen ja sen täydennyksen jälkeen asiakas voi toimittaa konkreettisen tuotteen/kappaleen tai sen mittapiirroksen. Kyseisillä tiedoilla saamme ohjelmoitua tuotantorobottimme.

Usein nopein ja myös edullisin jatkovaihtoehto voi olla kun asiakas toimittaa tuotteesta valmiin esim. DXF-tiedoston, joka konvertoidaan tuotantokoneelle ymmärrettävään muotoon.

Tapauskohtaisesti sovimme asiakkaan kanssa kuinka tuotantokappale hyväksytetään ennen varsinaista tuotantovaihetta.

Mikäli kyseessä on monimutkaisempi tai suurempi kokonaisuus on ehkä syytä perustaa suunnittelutiimi, joka muodostuu asiakkaan, mahdollisen suunnittelijan/tston ja valmistajan edustajista.

 

   

 

Sivusto käyttää evästeitä, lue lisää

Toteutus Nettitaivas