Våra kunder

Suloteks kundbas är mycket mångfasetterad, både vad gäller behov och verksamhetsområden. I vissa kundgrupper planerar och/eller bygger företaget/byrån unika produkter, modeller eller helheter, där den mångsidiga styroxen passar mycket bra. Det händer mycket ofta att kunder vänder sig till oss i sitt sökande efter en helt ny, annorlunda och fungerande tillverknings- eller materiallösning för sina behov.   En helt egen grupp består av företag som tillverkar produkter och behöver ett lätt, starkt och billigt skydd vid förvaring och transport. Inom många branscher har styrox-produkterna som vi tillverkat blivit en del i deras dagliga arbete eller produktion. En helt egen värld skapas av alla mångsidiga reklamprodukter och -lösningar, där man av tradition redan använder styrox.

Nedan presenteras exempel på några av våra målgrupper och deras olika behov. Fler produktbilder, titta i / menyn för att se allt vi tillverkar.

Designbyråer

Till vår kundkrets hör många designbyråer inom olika specialbranscher, som i sin tur betjänar en mycket varierad kundkrets. Byråer inom marknadsföring, reklam, kampanjer/evenemang och säljfrämjande åtgärder arbetar som experter inom sina branscher, i många mycket olika företag.
Liksom specifika förpackningsdesignbyråer, som är specialiserade på att lösa sina kunders utmaningar inom transport, förvaring, försäljning och marknadsföring.

   

   

Arkitektbyråer

Dessa specialdesignbyråer kan dra nytta av våra kunskaper i framställningen av 3D-modeller av komplicerade byggnader och områdesplaner genom glödtrådsskärning av styrox.

   

Planerare och entreprenörer inom VVS-byggnation

Dessa företag planerar och fastställer byggplatser där styrox-rör/specialisolering, skurna med millimeterprecision, mycket snabbt ger täta rörisoleringar. Bland våra kunder finns även många planerare av jordvärmeanläggningar och kylrumskonstruktioner.

VVS-, värme- och kylbyggare samt entreprenörer samarbetar direkt med oss när de genomför sina egna projekt. 
För ytterligare information om vårt produktutbud och leveransvillkor kontakta: toimisto@sulotek.fi, GSM 0440 851071

 

   

Många olika industrisektorer

Så gott som alla produktionsanläggningar behöver fungerande lösningar för identifiering och skydd av sina produkter samt transport från fabriken ända fram till kunden.

Väldigt ofta stöds den egna tillverkningen även av egen förpackningsdesign och ännu oftare kompletteras den av ovan beskrivna specialister.

Många olika botten- och skyddsskivor, hörn- och kantskydd, designade skyddsinredningar i produktförpackningar, förpackningskilar och övrig vaddering säkerställer trygga transporter i hela logistikkedjan.  

   

Tunnplåtsindustrin

Tunnplåtsindustrins tjänster och produkter berör många olika industrisektorer. Varav de största är elektronik/el-, kommunikationsteknik-, hushållsmaskin-, möbel- och bil/fordonsindustrin. De viktigaste produktgrupperna är olika komponenter, installations- och skyddsplåtar, höljen, lådor, förvarings- och hygieninredningar samt konstruktioner av tunna rörprofiler. 

Produkterna skyddas vanligen av lådor och transportförpackningar.

   

Sjöfartsindustrin

Det internationella sjöfartsområdet är vår nyaste erövring. Vi har redan levererat minigolfbanor och klätterväggar till några av världens ledande skeppsvarv för montering på deras rekreations- och nöjesdäck.

 

 

Komposittillverkningen

Unika specialprodukter designas och tillverkas i olika materialkombinationer: t.ex. EPS/styrox, trä, metall och plast. Vår egen produktion klarar av att bearbeta och kombinera flera olika material. Vår mångsidiga kompetens inom ytbehandling och ytfinish öppnar otroliga möjligheter att kostnadseffektivt tillverka häpnadsväckande föremål, produkter och helheter.

   

     
Sivusto käyttää evästeitä, lue lisää

Toteutus Nettitaivas